Ga naar de inhoud

Over Mij

Profielfoto Hanno Roubos

Hanno Roubos

Als Conversie & SEO Specialist ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en inzichten. Ik geloof in de kracht van data en strategie om bedrijven te helpen groeien. Met een mix van creativiteit en technische kennis, streef ik ernaar om unieke oplossingen te bieden die echt impact maken.

‘Without data, you’re just another person with an opinion’

W. Edwards Deming

Als een gepassioneerde Conversie & SEO Specialist, ben ik altijd op zoek naar nieuwe manieren om bedrijven te helpen groeien. Ik geloof sterk in de kracht van data en strategische keuzes om zelfs met een klein budget grote resultaten te behalen. Mijn ervaring en kennis stellen me in staat om unieke inzichten te bieden en effectieve oplossingen te creëren voor de uitdagingen van mijn klanten.

Connect On Social

Wat heb ik hiervoor gedaan?

Een korte geschiedenis

HelloSEO.nl

Jan 2023 – Heden

Met HelloSEO.nl stel ik bedrijven in staat Duurzaam & Organisch Online te Groeien.

Door vooraf uitgebreide data-analyses uit te voeren en daarop strategische keuzes te baseren, kun je met een klein budget grote resultaten behalen.

Freelance.nl

Mei 2018 – Heden

Tussen 2018 en 2021 was ik de enige marketeer bij Freelance.nl. In deze periode is ons organisch verkeer meer dan verdubbeld en zijn wij alle concurrenten voorbijgeraasd. Dit door een scherpe focus op content die echt impact maakt.

Daarnaast publiceer ik voor Freelance.nl elk kwartaal de Freelance Markt Index. Een onderzoeksrapport over de stand van de freelance-markt.

123Bordspellen .com

Jan 2018 – Heden

In 2018 ben ik 123bordspellen.com begonnen als hobby project. Met het doel SEO-trends en ontwikkelingen direct toe te kunnen passen en testen. Ik geloof namelijk niet snel een ‘expert’ op zijn woord. Eerst data verzamelen, dan mijn eigen conclusies trekken.

Dit is iets uit de hand gelopen. En in 2020 was het het grootste bordspel blog in Nederland met meer dan 75k bezoekers per maand. Inmiddels is mijn focus verschoven, maar de website wordt nog altijd door tienduizenden bezoekers per maand bezocht!

Universiteit Utrecht

2008 – 2017

Mijn achtergrond als student (economische) geografie en planologie heeft mijn voorliefde voor data-gedreven besluitvorming gevormd.

In de wetenschappelijke wereld draait alles om wat je empirisch kunt toetsen. Dit is een onmisbare skill voor elke marketeer. Hoe weet je of wat iemand roept ook van toepassing is voor jouw website? Door het zelf te onderzoeken!

Kijk voor mijn complete CV op LinkedIn. Een volledig overzicht van al mijn projecten vind je op JHRMedia.nl.